Spring naar inhoud

Even voorstellen

Mijn naam is Mariëlle (1973). Medio 2017 ben ik naast mijn reguliere baan als loopbaancoach een eigen praktijk gestart maar op een heel ander gebied: massages,  guasha therapie en de Energetic SoundTouch.

Mijn interesse in massages is aangewakkerd tijdens mijn reizen in Zuid-Oost Azië, een continent waar massages tot de cultuur behoren maar ook waar ze met een hele andere blik naar gezondheid kijken. Waar we hier in het Westen alleen kijken naar symptomen en klachten, kijkt de Oosterse geneeswijze (Traditional Chinese Medicine) naar de hele persoon.

Het aanbod van Energie en Balans vertaalt zich dan ook in een mix van East meets West. Naast diverse massages bied ik ook Guasha Therapie als gediplomeerde Santai Guasha Therapeut aan. Guasha is een eeuwenoude Chinese schraaptechniek die ingezet kan worden voor talloze aandoeningen. Deze krachtige therapie kan uiteraard ook prima preventief ingezet worden en wordt over het algemeen als ontspannend ervaren.

Daarnaast is de Energetic SoundTouch behandeling uniek in Alphen aan den  Rijn, net als de Soundhealing massage. Je zult verrast zijn door de werking van klankschalen en stemvorken op je lichaam en geest!

Verder ben ik geïnteresseerd in alles wat met vitaliteit te maken heeft: voeding, beweging, stressbeheersing, , koudetraining (ijsbaden) etc. Regematig deel ik artikelen hierover op http://www.facebook.com/energieenbalans/

Kenmerkend voor een behandeling bij Energie en Balans is dat jij centraal staat. Ik neem uitgebreid de tijd voor je en sta altijd open voor een goed en eerlijk gesprek.

Je bent van harte welkom bij Energie en Balans!

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.