Spring naar inhoud

Wie ben ik

Mijn naam is Mariëlle (1973). Medio 2017 ben ik naast mijn reguliere baan als loopbaancoach een praktijk gestart.

In eerste instantie  heb ik me met Energie en Balans voornamelijk op behandelingen gericht, die ontspanning boden voor de cliënt. Ik merkte echter dat er naast ontspanning ook een grote behoefte was aan betaalbare, klachtgerichte behandelingen, aanvullend op de de reguliere medische zorg.

Inmiddels ben ik gediplomeerd Santai Guasha Therapeut. Guasha is een eeuwenoude Chinese schraaptechniek, die ingezet kan worden voor talloze aandoeningen. Deze therapie kan uiteraard ook prima preventief ingezet worden en wordt over het algemeen als ontspannend ervaren.

Verder bied ik diverse massages aan waaronder een massage voor fibromyalgie patiënten. Ongeveer 2 op de 100 mensen krijgt met deze aandoening te maken. Helaas is er vanuit de medische zorg nog geen oorzaak en/of oplossing gevonden en kampen deze mensen met diverse klachten. Deze speciale massage kan echter verlichting bieden op het gebied van slapen en pijn.

Verder is de Energetic SoundTouch behandeling uniek in Alphen aan den Rijn en omgeving, net als de Singing Bowls massage.

Neem gerust contact met me op via marielle@energieenbalans.nl  of telefonisch/whatsapp via 06 - 41 49 28 30 als je een behandeling wilt reserveren of een vraag wilt stellen.

De praktijk is geopend op maandag tot en met donderdag vanaf 19 tot 22 uur en op vrijdag en zaterdag vanaf 10 tot 15 uur.

Je bent van harte welkom bij Energie en Balans!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.