Spring naar inhoud

 

Juist nu we midden in de herfst zitten met veel kou en regen, is het heerlijk om meer de warmte op te zoeken. De dagen worden korter, de kracht van het zonlicht neemt af.

Bij Energie en Balans kon je al terecht voor een massage die je letterlijk verwarmt: de Sabaaydi Kruidenstempelmassage. In deze heerlijke massage worden je rug en schouders gestempeld met warme Thaise kruidenstempels. Hierna volgt een oliemassage van de rug, nek, schouders, gezicht en afsluitend een voetmassage.

Deze mooie massage is inmiddels uitgebreid met kleinere kruidenstempels voor je armen, handen, decolleté en gezicht! Deze stempelmassage van de voorzijde van het lichaam wordt afgesloten met een ontspannende, korte voetmassage.

Beide Sabaaydi Kruidenstempelmassages inclusief een voetenbad duren 75 minuten, voor € 55,-

NIEUW: DE KOKOSSTEMPELMASSAGE

Allereerst wordt je huid gescrubt met een speciale scrubstempel, met een kruidenmix van limoenblad, mangostone, limoenschil, zeezout en kokosvlokken.

Na de scrubmassage volgt een massage met 2 pure, warme kokosstempels van de rug, schouders, nek, achterzijde benen, decolleté, hals, armen en voorzijde benen. De stempels geven olie af, zodat het een masserende stempelmassage wordt. Heel bijizonder en dit alles met de exotische geur van kokos.

Kokos stabiliseert het bindweefsel, verstevigt de huid en zorgt voor meer spankracht. Wat kan een mens zich nog meer wensen?

Pure verwennerij gedurende 75 minuten voor € 55,- (introductieprijs t/m 15 nov. 2019). Vanaf 16 nov. 2019 voor € 60,-

 


 

 

...lees verder ""