Spring naar inhoud

Leefstijl- en vitaliteitscoaching

 

Je leefstijl als medicijn

 

Een blijvende verandering in leefstijl, voeding en suppletie is dé sleutel naar een gezond en vitaal leven.

Je wordt in het huidige Corona-tijdperk overspoeld met informatie over vitamines, hormonen, het immuunsysteem en welvaartsziekten zoals diabetes, hart en vaatziekten, obesitas en hoge bloeddruk.   Je wilt graag werken aan een gezonde leefstijl maar waar begin je?

Een gezond, vitaal leven is vooral een kwestie van keuzes maken, je verantwoordelijkheid nemen en ondervinden wat voor jou het beste werkt. Door zelf de regie te nemen, kun je met de juiste aanpassingen je gezondheid verbeteren en daardoor vitaler door het leven gaan.

Een gezonde leefstijl is voor iedereen haalbaar!  Het vraagt wel maatwerk. Wat namelijk voor mij werkt, hoeft voor jou niet te werken. Ieder lichaam is niet alleen anders maar ook ieders persoonlijke situatie en levenservaringen zijn anders.

Kortom, leefstijlverandering is niets anders dan inzicht krijgen, keuzes maken en een portie geduld en doorzettingsvermogen.  Als leefstijl- en vitaliteitscoach ondersteun ik je er graag bij aan de hand van vijf pijlers:

  1. Voeding
  2. Beweging
  3. Zingeving
  4. Stressbeheersing
  5. Mindset

Zoek je een snelle oplossing? Dan zijn we helaas geen match. Snelle oplossingen geven kort geluk, maar zorgen uiteindelijk voor lange pijn omdat het de oorzaken niet wegneemt.

Wil jij je gezondheid in eigen hand nemen? Bel me dan gerust voor een vrijblijvende, telefonische kennismaking via 06 – 41 49 28 30.

Tarieven:

Telefonische kennismaking: gratis
Intakegesprek 60 min.  incl.  2 werkboekjes: € 70,-
1e vervolgconsult 45 min. incl. adviesrapport € 50,-
Overige vervolgconsulten 30 min. € 30,-

Mijn adviezen worden niet vergoed door zorgverzekeraars.
Kosten voor eventuele supplementen zijn niet inbegrepen.