Spring naar inhoud

Energetic SoundTouch

Laat je (aan)raken door klanken en trillingen

De Energetic SoundTouch is een behandeling waarbij klank en trilling werken op lichaam en geest.  Het geeft ontspanning, is diepgaand en stimuleert in de verschillende lagen van het lichaam en geest.

Het werken door middel van klank, resonantie in de aura, chakra's, op de meridianen en reflexpunten, zorgt voor een totaal therapeutisch effect.

Er wordt met klankschalen en stemvorken gewerkt;  Daarnaast kunnen er andere instrumenten ingezet worden zoals de Indiaanse fluit, de koshi's, de oceandrum en/of energy chimes.  Ook kan de Body Drum Release als techniek worden toegepast. Kortom, een op maat gemaakte  behandeling naar jouw wensen en eventuele klachten.

Bij de Energetic SoundTouch lig je aangekleed op de massagetafel en als je dat fijn vindt, toegedekt met een doek. Hierdoor is het voor veel mensen een laagdrempelige behandeling

De effecten van de Energetic SoundTouch zijn per persoon verschillend, maar over het algemeen geven klanken en trillingen een dieptewerking voor het lichaam en de geest.  Het geeft rust, je hersenen komen in een alfastaat (een zeer diepe ontspanning) en er ontstaat een betere energiecirculatie waardoor blokkades opgeheven kunnen worden en je lekkerder in je vel komt te zitten.

Andere positieve effecten kunnen zijn:
- vermindering van (gewrichts)pijnen
- maakt spieren los
- brengt je meer in contact met je eigen gevoelens, emoties, kracht en intuitie
- activeren en ondersteunen van het zelfgenezend vermogen
- meer harmonie in denken en voelen
- energieniveau in balans
- het helen van blokkades

Deze behandeling wordt afgeraden bij:

  • trombose
  • een pacemaker
  • epilepsie
  • psychoses
  • ernstige spataderen
  • bij eerste en laatste trimester van een zwangerschap
  • tijdens chemobehandelingen