Spring naar inhoud

Japanse gezichtsmassage

Ko Bi Do is een Japanse techniek voor gezichtsmassage en betekent letterlijk: "Het pad van de schoonheid"

Deze gezichtsmassage is een unieke en bijzondere gezichtsmassage waar een combinatie wordt gemaakt van ontspannende grepen, energetische drukpunten en lymfedrainage. Naast de ontspannende werking van deze massage wordt de doorstroming van de levensenergie (Ki) bevorderd doordat er wordt gewerkt op de meridianen. Daarnaast geeft deze massage een huidverbetering. De huid wordt na een aantal massages soepeler, steviger en zachter. Naast het gezicht worden ook nek en schouders gemasseerd en wordt de massage afgesloten met lymfedrainage en een ontspannende massage van het hoofd.

Waarom deze massage?
90% van alle spanningen in het lichaam bevindt zich in het gezicht, hoofd en de nek. Deze massage ondersteunt bij het vrijmaken van stress welke diep verborgen ligt in het spierenstelsel en de energiebanen van het gezicht, hoofd en nek.

Je kunt kiezen uit 3 behandelingen:

Korte Japanse gezichtsmassage 30 min. (reiniging en massage van het gezicht, dag- of nachtcrëme als afsluiting)

Japanse gezichtsmassage van 45 min. (reiniging,, ontspannende massage van nek en schouders, Japanse massage van het gezicht,  lymfedrainage en hoofdmassage met dag- of nachtcrëme als afsluiting)

Japanse gezichtsmassage deluxe 60 min.  (reiniging, en peeling, ontspannende massage van nek en schouders, uitgebreide Japanse massage van het gezicht, lymfedrainage en hoofdmassage met dag- of nachtcrëme als afsluiting)

Contra-indicaties:

  • Griep
  • Zwangerschap
  • Actieve acne, eczeem of andere actieve huidaandoeningen

Neem gerust contact op als je twijfelt over de contra-indicaties of andere vragen hebt.