Spring naar inhoud

Kokosstempelmassage

Deze van Thaise origine massage is een weldaad voor je lichaam en geest. De kokos verstevigt de spankracht van je huid, maakt het zijdezacht en door de geur van kokos en warmte van de stempels waan je jezelf op een tropisch eiland.

De kokosstempelmassage is een combinatie van een scrub- en een stempelmassage. Door het gebruik van een speciale scrubstempel komt er geen water aan te pas en blijven er geen scrubkorrels op het lichaam achter.  In de scrubstempel zit een speciaal geselecteerde mix van limoenblad, mangostone, limoenschil, zeezout en kokosvlokken. Door deze combinatie van 5 ingrediënten wordt de huid gerevitaliseerd en worden dode huidcellen verwijderd, waardoor er weer een mooie teint verschijnt.

Na de scrubmassage volgt een massage met 2 pure, warme kokosstempels en mijn handen van de rug, nek, schouders, achterzijde benen, decolleté, hals, armen en voorzijde benen. Als je wilt masseer ik ook je buik met de stempels.

De stempels geven kokosolie af, zodat het een masserende stempelmassage wordt. Door de warmte van de stempels, de strijkingen en grepen met mijn handen en de exotische geur van kokos is het makkelijker om stress los te laten en weer in harmonie met jezelf te komen.